Dani otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije

17. april 2018. 10:51 Privreda Pirot Plus Online

Privredna komora Srbije, zastupajući interese privrede, razmatrala je u proteklom periodu predloge i zahteve privrednika koji se odnose na unapređenje poslovnog ambijenta i ocenila da se značajan broj zahteva privrednika Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga odnosio na rad poreskih organa.
U želji da utičemo na poboljšanje privrednog ambijenta, Privredna komora Srbije u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srbije organizuje skupove pod nazivom "Dani otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije".
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na skup pod nazivom „Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije za privrednike Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga“ koji će biti realizovan u Nišu, 19. aprila 2018. godine.
Na skupu je planirano da predstavnici Poreske uprave RS informišu privrednike o izmenama poreskih propisa, o novinama u radu Poreske uprave (formiranje šaltera u filijalama PU „Vaš poreznik“), publikacijama i elektronskim servisima Poreske uprave u cilju edukacije i promocije korišćenja poslovnih informacija i pružanja podrške za unapređenje i razvoj poslovanja privrednih subjekata.
Pored navedenih informacija planirana je i diskusija sa privrednicima povodom problema sa kojima se susreću u praksi.
U cilju obezbeđivanja adekvatnih sagovornika i prezentacija na teme od značaja za poslovnu zajednicu, potrebno je da nam dostavite pitanja iz delokruga rada Poreske uprave RS najkasnije do 16.04.2018. godine.
Vaše predloge i sugestije, stručna služba Privredne komore Srbije će objediniti i dostaviti predstavnicima Poreske uprave na upoznavanje, bez navođenja podataka o privrednim subjektima koji su uputili sugestiju/pitanje.

Saopštenje Privredne komore Srbije