Danas u Poljskoj Ržani “Drumovi” asfaltiraju “Stari drum”! Već od sutra “Alačev put”! A potom dalje, u nova sela, ulice, trotoare, parkove... Dok je vreme dozvoljava! VIDEO

05. oktobar 2016. 13:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Iskreno, mada, neka se tumači kako kome odgovara, ali više nije vest kada se nešto asfaltira, rade totoari, postavljaju svetiljke, uredjuju parkovi !!! To je postala naša svakodnevnost i novinari, ukoliko žele da budu aktuelni, zaista imaju mnogo posla. Asfaltira se tkzv. “Stari drum”. Nekada je i traktorom bilo teško proći, rekoše komšije. “Rupa do rupe!” Pirotski “Drumovi” i ovde grade puteve!

Vladan Vasić, gradonačelnik i njegov saradnik , direktor Direkcije Branislav Kostić u svom dnevnom protokolu, skoro svakodnevno imaju obilazak nekih radova. Gradonačelnik je to u uvodu i rekao. Dakle, juče Rosomač, danas Poljska Ržana. Uskoro će biti završena Kapetana Karanovića, Danila Kiša, počeće Save Kovačevića i tako redom. Dok je još dobro vreme i gradjevinska sezona traje.

Ržanci su dobili obećanje da će biti za koji dan, možda već od sutra asfaltiran i “Alačev put”! Za Poljsku Ržanu do kraja sezone dovoljno!