Da, neverovatno KMF Pirot je u Bečeju dobio prvo poluvreme sa 5:1, da bi na kraju izgubio sa 7:6. To surovo, može samo u sportu i životu! Neverovatno!

11. mart 2019. 11:45 Sport Pirot Plus Online

Druga futsal liga

15.kolo

Bečej : KMF Bečej– KMF Pirot 7:6 (1:5)

Hala Kej

KMF Pirot: Marko Despotović, Branislav Pešić, Nemanja Nikolić, Nenad Stoiljković, Marko Kostić, Darko Bogdanović, Djordje Djordjević, Nemanja Brunčić.

1. min. M.Kostić 0:1, 4.min. Ćulum 1:1 , 4.min. Djordjević 1:2, 14. min. Pešić 1:3, 16. min. Pešić 1:4, 19.min. Nikolić 1:5

27. minut Lovre 2:5, 28.min. Lovre 3:5, 30.min. Durmiši 4:5, 33.min. Ilčešin 5:5, 36. min. Golub 6:5, 40.min. Nikolić 6:6, 40.min. Golub 7:6

Neverovatno. To se valjda u bilo kom sportu, gde se rezultat menja tako brzo dogadja retko, jednom u ko zna koliko godina.

Oslabljeni pirotski tim bez Krstića, Markovića, Pejčića, Jončića… odigrao je najbolje prvo poluvreme u poslednjih desetak godina. Serija je otvorena golom Marka Kostića u 1.minutu. Piroćanci su se poigravali s domaćinom koji ima 11 bodova više, davali golove kao na traci i prvo poluvreme završilo se sa pet golova u mreži Bečjaca.

Šta se to dogodilo u nastavku to ni Milan Tošić ni Marko Kostić neće moći nikada da shvate. Sada je Pirot primao golove, panika, nervoza i domaći su, kakva ironija, četiri minuta pre kraja okrenuli na 6:5. Kada nije moglo da se osvoji bod, ajde bar jedan. I Nikolić ga je postigao početkom poslednjeg minuta.

Bilo je još sekundi do kraja Piroćanci su imali lopu, umesto da odigraju lagano, vrate loptu golmanu, izbacili su je u aut. Iz auto kombinacija domaćih i da muka bude još veća Bečejci postižu poklon gol i sudija svira kraj. Zamislite, bolji tim, ekipa koja je vodila sa 5:1, na kraju je poražena!

I šta sad. Kritikovati, ama ne! Treba ,,podići,, ove momke. Pokazali su da mogu, da znaju, da imaju srce, želju, da su u svemu nadigrali protivnika u periodu kada je sve imalo nekako normalan tok. U nastavku u toj euforiji, u nervoznoj atmosferi ti mladići, koji u životu nisu igrli takav meč, izgubili su koncentraciju, nije bilo mira u igri i dogodilo se nešto što se, sigurni smo više nikada neće dogoditi.

Za samo tri utakmice, protiv SASA, Novog Pazara i sada u Bečeju ovaj novi, podmladjeni, ojačani tim Milana Tošića i Marka Kostića, tim koji su nosile različite ,,oluje,, i pokušavali da ih slome neki čudni ljudi, njihovi bivši drugari, pokazao je da se vraća!

Momci, u sportu, u fudbalu, nikada se ne zna šta vas čeka iza ugla. Budite spremni na nova iskušenja, glavu gore i ovo u Bečeju vratiće se negde. Samo hrabro, jako, kako se to kaže. Put kojim ste krenuli doneće dobro.

Već u subotu protiv Zemuna od 15 časova.

Nema uzmicanja, glavu gore i gazite napred. Biće tek dobro !!!