Da li je zatvorena pijaca za mlečne proizvode u higijenski ispravnom stanju?! Da li smo pogrešili mi i naš sugradjanin D.S.? Ukoliko jesmo, "pucajte"!

02. februar 2021. 14:12 Gradska hronika Pirot Plus Online

Posle jučerašnje objave o uslovima pod kojima se prodaju mlečni proizvodi na pijaci, danas je reagovao Boban Tolić, direktor Javnog preduzeća Komunalac.

   Vidno uznemiren, posle duže rasprave, pomenuo je da će tražiti zadovoljenje preko nadležnih organa. Tolić nam je poslao fotografije zatvorene pijace gde se prodaju mlečni proizvodi.

    Fotografije objavljujemo, uz činjenicu da danas nismo pozvali Bobana Tolića da objavi odgovor, na šta smo bili dužni! Obično, utorkom je kolegijum kod gradonačelnika i dosadašnja praksa u saradnji sa Tolićem bila je - nemoj, utorak Kolegijum, ajde u sredu!

  Tako smo planirali i danas. I pogrešili. Po Zakonu o javnom informisanju, bili smo dužni da objavimo odgovor, odnosno, čujemo drugu stranu.

 Kako na tome insistiramo, ovoga puta nismo to i uradili!

   Očekujemo da će se naš sugradjanin, D.S. oglasiti da makar kaže ili pokaže još neki detalj u odnosu na jučerašnje tvrdnje.

   Očigledno, da je situcija u životu sve složenija i da se pitanje profesionalnog rada sve više postavlja!

   Kako bude!

 Naše namere nisu bile loše.

 Uostalom, ako je iko od medija časno pratio rad Komunalca bili smo mi!