Da čovek ne poveruje! Vandali iščupali i odneli klupu i lomili daske na klupama oko Zatvorenog bazena!

27. mart 2017. 11:15 Gradska hronika Pirot Plus Online

To što može ljudski um, ljudska ruka , to ne može niko! Ovo ljudska uzmite uslovno, jer je zaista neverovatno da čovek može da učini tako nešto. Ljudi koji brinu o dobrim uslovima života u ovom gradu , ulažu maksimalne napore ner mogu jedino da nadju način da stanu na put vandalizmu! Gradi se mnogo toga i stvaraju mogućnoisti da mladi , ali i stariji, mogu da koriste sve pogodnosti i prijatnosti. Zatvoreni bazen je mesto gde dolazi veliki broj ljudi. Oko Bazena je napravljen mini pič teren, postavljene behaton ploče , prelepe klupe , gde može da se uživa u predivnoj atmosferi . Da se odmori posle fudbala. Da bake i deke oizvedu unuke da se igraju!!!

I o nda, onaj isti ,,ljudski um,, s početka teksta i ona ista ,,ljudska ruka,, dosete se i iščupaju i odnesu klupu, polome i odnbesu jednu od dasaka na drugoj i krenu da lome treću. Valjda je tada neko naišao!! Da , sve to prošle noći . Jer, ti vandali koji to rade, najhrabriji su u mraku, kao što su mnogi najhrabriji iz mase. Nenad Djordjević direktor Sportskog centra , rekao nam je uznemireno da se ne lomi i ne krade više samo na Keju i u parkovima, da sada stradaju i objekti i klupe oko Zatvorenog bazena !!

I dokle tako? I ko to i iz kog to poroiva radi? Da iz koristi, ma ne, da napravi štetu iz obesti da ! Da ispolji neku snagu i nadmoć ! Obest! Naprotiv, pokazuje samo kukavičluk i ponašanje koje je jednako nerazumu !

A takvih je , nažalost, u našem gradu, sakrivenih u noći, sve više i više!!!