Bratislav Ćirić, zabeležio prvu pobedu! Dejan Čelar ostaje trener Radničkog

30. jun 2020. 18:50 Sport Pirot Plus Online

Dejan Čelar, uspešnu trenersku karijeru nastaviće u Pirotu. Čelar je danas na poziv novog predsednika Radničkog Bratislava Ćirića uz podršku dosadašnjeg predsednika Zorana Nikolića, došao u Pirot na dogovore.

   Razgovor nije dugo trajao i Ćirić i Čelar dogovorili su dalju saradnju!

   Inače, proteklih 15 dana činilo se da će jedan od najboljih trenera mlade garde biti novi trener superligaša Zlatibora.  Očigledno da je vreme dileme bilo kratko i da se dosadašnji šef Stručnog štaba Radničkog odlučio za nastavak saradnje.

  Čelar je u prošloj sezoni, koja je imala neočekivan završetak, preuzeo ekipu od Marka Vidojevića i nastavio uspešan hod. Cilj, plasman medju osam najboljih je ostvaren , ali se sve na kraju promenilo. Treba dodati da je Radnički na kraju bio još uspešniji, plasirao se na šestu poziciju. Uz malo više sreće, pirotski tim je veoma lako mogao da se nadje medju najboljom četvorkom.

   S obzirom da se očekuje da se sačuva kostur tima, Čelar će sa svojim saradnicima nastaviti rad , spreman na još bolje rezultate jer dobro poznaje fudbalere, uspostavio je dobru atmosferu i treba očekivati da pirotski tim na jesen igra još značajniju ulogu u Prvoj ligi.

   Čelar sutra ujutru putuje u Zemun, gde živi sa porodicom.

   Prema rečima Bratislava Ćirića, ukoro će se vratiti da dogovore sve detalje o pripremama i započnu formiranje tima !