Branislav Kostić: Nema odmora, zbog visokih temperatura, nema zastoja. Predvidjeni radovi napreduju predvidjenom dinamikom. Pirot svakim danom dobija lepši izgled

30. jun 2016. 14:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Pre neki dan, na sednici Gradske skupštine , Branislav Kostić ,,raportirao,, je o aktivnostima Direkcije, tačnije, o radovima koji su pri kraju ili će uskoro započeti što će doprineti da nam grad iz dana u dan bude uredjeniji, moderniji, lepši. Njegova priča bila je duža, jer je ,,fascinirao,, i svim onim što se planira do kraja godine. Mi ćemo o tome drugi put. Sada o najaktuelnijim poslovima. Ono,,što se vidi,, kako se to kaže!!

U želji da budemo aktuelni, a s obzirom da smo danas , iako je bilo baš toplo, obišli neke od radova, svratili smo najpre po osnovnu informaciju. Do Branislava Kostića, direktora Direkcije za izgradnju grada. Na samom početku o radovima iza zatvorenog bazena.

Dolazeći u Direkciju, nismo mogli a da ne zabeležimo završne poslove na trotoaru u centru grada.Na pojedinim mestima to nismo mogli, jer su automobili zauzeli mesto odredjeno za pešake!!

Pre neki dan uveliko se radilo na asfaltiranju puta za Paklešticu. Radovi će danas, sutra biti okončani .

I ne samo za Paklešticu, Kostić je pomenuo i asfaltiranje puteva do još nekih sela, Srećkovac, Ragodeš, sokaci u Krupcu.

Ovih dana radi se trotoar u veoma prometnoj saobraćajnici drugi ring i otvaraju prostori za kružni tok, s obzirom da su neki od imovinskih odnosa rešeni.

U naselju Nova mala, ulica Hajduk Veljkova je , sigurno, najprometnija. Tamo su u toku radovi na uredjenju trotoara i prostora ispred groblja .

I na kraju, komentar projekata koji su od značaja , a za koji se sudbina za prvi zna, saobraćajnica 1, nije prošao, rezultat za onaj drugi se još uvek ne zna, kaže Kostić