Boban Tolić: O semaforu na Stadionu, kao investiciji, mogu da govore samo Vladan Vasić i Nenad Djordjević, to nije moja informacija! Nemam pravo na to!!!

28. septembar 2016. 11:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Boldirani kurziv

U našem poslu postoji ono nepisano pravilo, ako ne znaš ili nisi siguran ćuti ili pitaj ,,pametnijeg”!!! Bolje je ne objaviti neistinu, nego se istrčavati zarad navodne ekskluzive i dovodjenja u zabludu naše sugradjane. To je kao ono kad prosipate paperje iz jastuka. Pa pokušate da pokupite! Nikada!! Zato bolje ćuti da ne ispadneš ,,glup u društvu”!!!

Ako neki nisu znali da sada znaju, sportskim objektima u gradu gazduje Sportski centar. Da ih ne nabrajam, jer ih ima mnogo. Nenad Djordjević sa svojom ekipom ulaže maksimum napora da budu u dobrom stanju. Hala, Zatvoreni bazen, Omladinski stadion, Gradski stadion, zaista izgledaju dobro! Dakle, o svemu što se dogadja na ovim objektima brine isključivo Sportski centar.

Ovog leta, uoči početka prvenstva Prve lige, Komisija iz Beograda , za prijem Gradskog stadiona , dala je nalog da se mnogi problemi na Stadionu reše. Kako to nisu mogli sami, Sportski centar je , pored svojih radnika, pozvao ,,u pomoć” Komunalac pre svih, a potom i Vodovod i kanalizaciju. Zasluga što Gradski stadion izgleda ovako lepo uredjen pripada svima njima.

Sa Bobanom Tolićem , direktorom Javnog preduzeća Komunalac, sa kojim inače često razgovaramo o poslovima ove Kuće, tokom brojnih radova, a i onih na Stadionu, govorio je često o svemu onome što je ovo Preduzeće uradilo.

Pošto po navici kasne nekoliko dana, ili ostave prostor da ne ispadne da su odmah ,,potrčali za nama” jedna televizija i jedan Portal ( preambiciozno nazvan) koji inače u nedostatku infomacija ,,skida”video slike sa ove TV, pozvali su pre neki dan Bobana Tolića u studio , da im kaže sve ono što već postoji na našem Portalu. I čovek je pričao o svemu. Pomenuo naravno, kao i nama, ali mi smo na jasno čiji je to posao, zato je nismo protumačili kao posebnu vest, da će pored svega što su uradili, uskoro biti postavljien i semafor!

S obzirom na interesovanje i reagovanje gradjana , mi smo na pomenutom Portalu videlu ,,bombastu” vest koja izvorno nije istinita!! Zbog toga smo pitali Bobana Tolića, odakle, njemu, sve ovo na ovakav način rečeno, znajući za sve napred objašnjeno ! Ko o čemu brine!


  • Semafor sam pomenuo ,,u prolazu,, u kontekstu nabrajanja šta je uradjeno i šta bi još trebalo da se Niti je semafor naša briga, niti ćemo mi učestvovati u kupovini semafora niti sam ja imao pravo da postavljanje semafora najavim kao moju izvornu vest. Tu vest, kao investiciju, mediji mogu da dobiju samo od Vladana Vasića, gradonačelnika ili od Nenada Djordjevića, direktora Sportskog centra , koji, zna se, brine o sportskim objektima. Zbog toga me čudi da su mi ,,u usta stavili,, nešto što na takav način nisam rekao, niti na to imam pravo. Ne želim i ne smem da se mešam u tudje poslove, rekao nam je danas Boban Tolić, posle jednog potpuno proizvoljnog i novinarski početničkog teksta!

  • Semafora će biti, ali o tome može da govori samo Vladan vasić, gradonačelnik ili Nenad Djordjević, direktor Sportskiog centra, ponovio je Boban Tolić.


Dakle, još jedna ,,vest,, radi vesti! Ili ono, trla baba lan!! Ili i ono o žabi koja je videla konja ...