Boban Tolić : Gradski stadion spreman za ,,derbi juga,,! Iako sa manjim brojem radnika, zahvaljujući zalaganju naših ljudi, stižemo svuda. Pripreme za Vašar u punom jeku!VIDEO

17. avgust 2016. 12:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Kako za koga, tek mi smatramo da je za Pirot značajno to što je dobio prvoligaša u fudbalu! To je kvalitet poput priznanja koje Pozorište dobije na Joakimu, uspešno organizovanog Folklornog festivala, medalja Uroša Mijalkovića u Evropi, ali i , kao asfalt na putevima i ulicama , uredjeni parkovi ... dakle, sve što je pirotsko, a dobro, treba vrednovati i poštovati.

Elem, Radnički u nedelju igra prvi meč pred Piroćancima. S obzirom da su uslovi koje postavljaju ljudi koji vode Prvu ligu veoma rigorozni, a da je od poslednjeg učešća Radničkog u ovom rangu , prošlo osam godina, Komisija za prijem Stadiona napravila je poduži spisak.

Radnici Komunalca uveliko rade na uredjenju Stadiona , a u nekim poslovima pridružili su se i momci iz Sportskog centra.

Danas pre podne, na visokoj temperaturi, radilo se vredno!

Gde su radnici, gde se radi, tamo je i Boban Tolić, direktor Javnog preduzeća Komunalac, sa svojim saradnicima. Prva tema, naravno Gradski stadion.

Da, za sutra je zakazana Konferencija za novinare na Vašaru. Kako mi obično ne čekamo , uvek, takve skupove da obavestimo naše slušaoce I posetioce Portala, to smo priupitali Tolića za ostale aktivnosti i radove na Vašaru, naravno!

Da bi slikom i prilikom, pokazali šta se tamo radi, nije nas mrzelo, bez obzira na visoku temperaturu da ,,skoknemo,, do Vašara.

U povratku ,,radnike u žutom,, videli smo na ulicama, trgovima, u parkovima. Svuda. Rade ljudi, alal vera!