Boban Tolić: Dajemo sve od sebe, da stignemo svuda gde zovu!

25. jul 2020. 12:14 Gradska hronika Pirot Plus Online

Boban Tolić je zahvalan sagovornik, ima šta da kaže, Komunalac radi dobro, pun je duha, zanimljiv. Gledam broj ljudi do kojih je Presing dospeo na Portalu, bravo.

  Kakva je praksa, da bi lakše pratili razgovor po segmentima, Ivana će podeliti u nekoliko delova.

 Naravno počeli smo od pandemije. Komunalac je imao poslove koji, naravno nisu bili planirani, ali su morali da se urade. Dezinfekcija ulica, trgova …

Za razliku od nekih dugih, Komunalac je godinama trazvijao svoj mašinski park. Investirano je u vozila, mašine. Posebno je za Pirot bila značajna  kupovina brojnih stabala, rastinja I cveća. Grad je postao pravi park.

Naši sugradjani često hvale radnike Komunalca. Ima ih svuda. Iznošenje smeća, čišćenje gada, groblja, uredjenje parkova je deo usvojenog plana. Radnici Komunalca često su na Keju, kose se zelene površine, sade stabljike, u selima sredjuju domovi, fudbalski tereni. Gde pozovu, Komunalac je tamo!

I na kraju, s obzirom da je zaista napravljen pravi "bum" da se sve više razvija seoski turizam, pitali smo  da li Komunalac može i to, da uklanja divlje deponije pored seoskih puteva.