Bez iskustva za derbi!

10. mart 2014. 13:29 Sport Pirot Plus Online

Druga futsal liga Istok ,8.kolo

Niš: Vintersport – Pirot 5:2 ( 1:1)

Pirot nije uspeo u derbiju. Dragan Stanković, trener našeg tima ocenio je da je njegov tim poražen pre svega zbog neiskustva, ali i čudnog kriterijuma u periodu kada se utakmica odlučivala.

Pirot je dobro otvorio utakmicu i poveo golom Alena Aleksova. Isti igrač je u sledećem napadu napravio grešku što je domaćima donelo izjednačenje.

U nastavku su Piroćanci, pet minuta pre kraja golom Bojana Kostića ponovo poveli sa 2:1, da bi domaći u istom minutu izjednačili na 2:2.

U finišu utakmice arbitri su svirali šesti penal za domaćina posle rezultata 3:2 i tako rešili meč. Četvrti gol pao je iz kaznenog udarca, a poslednji u periodu kada je Pirot pokušao da sa “igračem golmanom” promeni rezultat.

- Sami smo krivi za poraz! U dva navrata smo vodili, nismo uspevali da sačuvamo loptu. Domaći su iskoristili svoje prilike koje su im naši igrači omogućili. Pri kraju su sudije stavile tačku na utakmicu, svirajući prekršaje. Možemo i moramo, ipak, mnogo bolje da igramo, rekao je za Plus radio i Portal Plus online trener Dragan Stanković.