Beogradski manifest - još jedna prilika za promociju ukupne turističke ponude Pirota

23. maj 2019. 11:30 Društvo Pirot Plus Online

Turistička organizacija Pirot ovih dana realizuje brojne aktivnosti.

Pored današnje najave trke "Jerma golden trail", koja će biti održana u subotu 25. maja, Kongresa medicinskih radnika koji se od danas održava u našem gradu, studenata PMF-a koji su u Pirotu, ekskurzije iz Beograda, umetničke kolonije u Dojkincima i planinara koji borave u karauli Dojkinci, Turistička organizacija Pirot od 24. do 26. maja učestvuje na 5. Beogradskom manifestu na Kalemegdanu.

Bratislav Zlatkov, direktor TO Pirot, kaže da ova manifestacija, na kojoj učestvuju svake godine, ima za cilj promociju i najavu svih manifestacija u Srbiji.


  • Mi se nalazimo u delu ADUTI SRBIJE. Najavićemo sledeća dešavanja u našem gradu i okolini, kao i ukupnu turističku ponuda grada Pirota. Od manifestacija koje nas očekuju i koje najavljujemo na manifestu su: Jerma golden trail, biciklisticka trka Kup Srbije 15. jun, Festival staroplaninskih jela Temska, Kale fest u tvrđavi, Outdoor festival Jerma 14.-16. avgust, Darovi netaknute prirode Dojkinci, Festival sira i kačkavalja, Pirotsko kulturno leto i ostala dešavanja, rekao je Zlatkov.