"Sirene" imale uspešan nastup na Medjunarodnom turniru u Novom Sadu

26. septembar 2021. 13:39 Sport Pirot Plus Online

U subotu, 25. septembra održan je Međunarodni turnir ,,TROFEJ NOVOG SADA,, takmičenje u ritmičkoj gimnastici u individualnim i grupnim vežbama. Pored klubova iz Srbije, učestvovali su klubovi iz Bosne, Crne Gore, Makedonije i Slovenije

U individualnom programu pet takmičarki Кluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE“ imale su dobre nastupe sa svojim vežbama i postigle odlične rezultate u različitim uzrasnim kategorijama.

Najmlađa naša takmičarka Neda Stamenović u kategoriji mlađe pionirke 2013. u vežbi bez rekvizita zauzela je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju. Danica Aleksić u kategoriji pionirki 2010. nastupala je sa vijačom i okitila se zlatnom medaljom, u višeboju zauzela je 13. mesto, u istoj kategoriji Кristina Stoimenov u vežbi sa loptom zauzela je 3. mesto, u višeboju 10. mesto. Dunja Stamenović u kategoriji kadetkinja 2009. u vežbi vijačom zauzela je 1. Mesto i osvojila zlatnu medalju, u višeboju 9. mesto. Mina Mitić u kategoriji mlađe pionirke 2012. ovog puta je ostala bez medalje.