Nikola Puača na startu zadovoljniji od Saše Mrkića!

23. januar 2021. 15:58 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica  (1)

Leskovac: Dubočica – Radnički 1:4 ( 1)

Radnički: Dokić, Kostić Milutinović, Mijalković, Mančić, Tolić, Milenković, Petrović, Apostolović (Petrov od 10. minuta), Đorđievski, Milošević

 Igrali su još:  Mihajlović, Trivunović,  Kamenović, Jakovljević, Miloš i Djordje Kukolj, Vlaović, Edoa, kadeti, debitanti  Veljko Živković, Filip Stojanov

Strelci 1:0 Mladenović 38.min. 1:1 Petov 56, 1:2  Dj.Kukolj 64, 1:3 M.Kukolj 75. I 1:4 Djordjievski 81.

Igrano na terenu sa veštačkom travom .

Dobar start fudbalera Radničkog u ovoj godini. Prva provera u Leskovcu,  pokazala je da je Puača na dobrom putu da formira dobru grupu  od najmanje 24 fudbalera.

Prva pripremna utakmica, u kojoj smo videli dosta pozitivnih stvari što se naše igre tiče, a sa druge strane i detalje na kojima ćemo raditi u narednom periodu. Pristup igrača samoj utakmici  bio je  kakav treba da bude i kako se očekuje od fudbalera Radničkog. Rezultat današnje utakmice treba da bude podstrek za sve uKklubu da budemo još bolji i kvalitetniji u periodu koji je pred nama, napisao je u poruci Nikola Puača, šef Stručnog štaba Radničkog.

    Hendikep za pirotski tim bila je povreda Andrije Apostolovića. Već u desetom minutu osetio je bol u "zadnjoj loži" i po savetu lekara, napustio teren. Zamenio ga je Nemanja Petrov.

  Na ovoj utakmici debitovali su golmani Dokić i Mihajlović,  Vlaović, Trivunović.

Posebno treba izdvojiti da su u Leskovcu za prvi tim Radničko prvi put igrali,  kadeti, izuzetno talentovani Veljko Živković i Filip Stojanov, rođeni 2003. godine.

   U ekipi nije bilo Uroša Mirkovića, zbog lakše povrede, novajlija Aleksandra Milića i Nikole Đurića.

Raduje uspešna igra na početku sezone Darka Đorđievskog,  mladog reprezentativca Makedonije, koji je postigao gol i odigrao svih 90 minuta.

Do početka prolećnog dela prvenstva, 20. februara, kada Radnički igra u Kraljevu protiv Sloge, ugovorene su sledeće utakmice!

30.01.  Pirot: Radnički - Budućnost Popovac;

06.02.  Pirot: Radnički -  Sindjelić;

09.02. Pirot: Radnički - Timok;

13.02. Jagodina:  Jagodina – Radnički