“Nema predaje, nema povlačenja ...!” Da Pati, Šarić, Strahinja, Bojica, Mitar, Irfan, Edua... konačno “prorade”!

09. mart 2020. 11:30 Sport Pirot Plus Online

Juče sam, veoma često, tokom utakmice, razgovarao sa mojim kolegom. Prvoslav Lešević je legenda sportskog novinarstva u Novom Pazaru. Čuli smo se veoma često. Čovek me stalno držao u nadi, da će Radnički proći dobro.

Igrate odlično, početak utakmice vaš, nekoliko prilika . Lako ste primili golove. Imali ste šanse i u drugom poluvremenu. Realizacija !!

Nisam želeo danas da zovem Dejana Čelara. Kako se sve više čujemo, sve više upoznajem ovog čoveka. Veoma iskren, čak mislim predobar  za ovaj posao.  Vaspitan ! Zna , ume da radi. Čujem ga kako razmišlja. Štiti svoje fudbaslere. Tu me podsetio na Dekija Stankovića. Dan dva pred put u Novi Pazar, zračio je optimizmom. Brinulo ga  odsustvio Tolića. Hrabrio  ga povratak Bagzija i Uroša. Samo da konačno proradimo. Nema Pattijevih golova. Šarić je rodjeni centarfor, verujem da će Strahinja, Vusljanin, Edua proraditi, da će se  Mitar oporaviti !

Tokom utakmice kao da je pred mojim očima nekako “šetalo” sve. Ono što je Dejan  Čelar govorio i ovo što mi je  kolega Prvoslav Lešević pričao. Uostalom, čovek je tako i napisao izveštaj. Za naš Portal i Žurnal

     I šta sad!?

 Ubedjen sam da će se već u nedelju dogoditi ono o čemu Dejan i Ćira svakodnevno razgovaraj, crtaju, prave planove. Neće  nas gol!

   Videlo se i prošle nedelje, eto i sada. Kada pogledate ovaj snimak, sve će vam biti jasno! Uostalom, ni Zvezda ni Partizan nisu se mnogo radovali u Pazaru !

*Snimak utakmice preuzet sa You tube kanala Prva liga Srbija

Pogledao sam snimak ponovo, po ko zna koji put. Sve sam uvereniji  !

     Samo da Pati proradi, da Šarić pokaže zašto je investicija Čukaričkog, mali Nikčević takodje, Irfan, Edua, Mitar... Kažu, nema Pobulića! Ha, da li je Strahinja Petrović, slabiji fudbaler od njega. !Nije!  Glasno razmišljam !

Biće, siguran sam, biće dobro, već i nedelju! Samo, važno je, da ne bacamo koplje u trnje. Da  se  u subotu ili nedelju, ne znam kada će se igrati, vratimo na Stadion. Da Pirgosi zagrme, da se navija. Ulazimo u finiš nekog čudnovatog prvenstva. Plej of je mera Radničkog. Po vrednostima  to zaslužujemo!

 Kako beše ona pesma  “Nema predaje, nema povlačenja  ...”