Marmil velikog srca. Uručena pomoć u namirnicama Jovanu Tomanoviću, legendarnom pirotskom košarkašu!

14. februar 2020. 15:21 Društvo Pirot Plus Online

Marko Janačković, vlasnik  najpoznatije Trgovinske kuće Marmil, pre neki dan bio je u našoj Redakciji. Razgovarali smo o poslovnoj saradnji u ovoj godini. Mlad, vispren, energičan čovek, pun ideja, rekao je da je njegova Kompanija, kao društveno odgovorna, spremna da pomaže naše sugradjane, porodice i time olakša život u ovako složenom vremenu, kada su mnogi ostali bez posla, ili su slabog zdravstvenog stanja.

U razgovoru, došli smo na zajedničku ideju. Kako je Marko stalni posetilac našeg Portala, nije bilo teško da najbolja pirotska snabdevačka kuća pomogne legendarnom pirotskom sportisti.

Po dogovoru, danas u 14 časova, u prisustvu našeg novinara, tri radnika Marmila pokucala su na vrata kafića u okviru Hale Kej. Dočekao ih je  Jovan Tomanović, naravno.

Iznenadjen izuzetnim gestom humanih ljudi, pre svega mladog vlasnika  Marmila, Marka  Janačkovića,  legendarni pirotski košarkaš  Jovan Tomanović  uznemiren  zahvalio se na pomoći, svestan da ipak u svemu nije ostao sam.

Humani paketi za Jovana Tomanovića neka posluže kao primer i drugima, koji u ovako složenom trenutku  mogu da iskažu svoje poštovanje .

U paketima se nalazi hrana, sokovi, slatkiši, voće i sredstva za ličnu higijenu.