Članovi Bike M reaguju na prigovor Dr M

25. avgust 2020. 13:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Iskreno, samo možemo da žalimo što su jedna dobra namera i dobro organizovana manifestacija imale neželjeni tok.

   Organizatorima iz Bike M mogu da kažem da postoji princip koji poštujemo, da primedbe, uitiske naših sugradjana objavljujemo, želeći time da prema svima budemo korektni i sve vas poštujemo.

 Doktor M je dokumentovao slikama stanje na terenu i mi smo, bez ikakve želje da bilo koga uvredimo, primedbe objavili.

    Na isti način, kako smo to učinili juče, objavljujemo danas reagovanja ljudi iz Bike M, nadajući se da će nas razumeti. Ponavljam, namera nam nije bila loša, utoliko pre što je naš novinar uradio najavu ovog dogadjaja i u nedelju pratio trke.

  U tekstovima koje smo objavili do sada, juče, takodje, pohvalili smo organizaciju prvenstva, koje je inače izazvalo veliko interesovanje. Obećavamo da ćemo snimiti okolinu vikendica. Ukoliko imate priliku, uradite i vi to i pošaljite nam!

……………………………………………………………............

 Evo odgovora!

Trake na 4.km

Aleksandar Dzunov <a...@gmail.com>

24 Aug 2020, 21:36 (14 hours ago)

   

to me

Poštovana redakcijo,

Trake ce biti uklonjene vec sutra, nismo stigli juce a ni danas zbog posla. Samo nije u redu da se odmah pisu neistine kako smo neodgovorni jer nas klub BikeM itekako brine o prirodi i bacanju smeća. Sutra cu Vam slikati sta se sve baca sa vikendica na 4.km, u blizini svake vikendice se baca šut, smece, i stari nameštaj. Njih bi trebalo da prozivate i snimite na licu mesta. 

Srdačan pozdrav 

…………………………………………….....................................

Komentar sa fejsbuka

Danijel Mitov

"Evo ovako, dal da pocnem sa poštovani ili da vas oslovim drugacije, umesto da se bavite konkretnijim i gorucim temama narusavate renome jednog jako uspesnog kluba u usponu u Pirotu, naime nakon jucerasnje manifestacije koja se zavrsila kasno popodne, jeste ostala markacija u borovoj sumi koju je bilo fizicki nemoguce skinuti do kraja dana, suma nije osvetljenja,mnogi od nas rade u firmama tako da i danas nismo uspeli da organizujemo sakupljanje markacije, markeri i obelezja ce biti skinuta, dogovoren je i termin za to, tako da objave ovog tipa su suvisne, o ovoj sumi trebali ste da pisete i brinete mnogo ranije da ne kazem 10ak godina unazad pre nego sto su clanovi kluba BIKE M krenuli da je sredjuju i uredjuju ne bi li napravili pristojan bike park kakvog nema u Srbiji...
S postovanjem moja malenkost...."

Igor Vlatkovic

"Postovani,na snimcima mozete da vidite primer veoma dobro obelezene staze Drzavnog prvenstva u planinskom biciklizmu.
Sramota za objavu o trakama na 4.km. slikane neposredno nakon trke koju je poslao neko kome je očigledno smetao dogadjaj. Korisnici biciklisticke i trim staze svake godine čiste mini deponije i šut koji vlasnici vikend naselja iz dvorišta prebace preko puta u borovu šumu.
Trake su standardi nacin oblezavanja staze i uklanjaju se ubrzo nakon dogadjaja ( za obelezavanje je potrebno preko 4km trake koja se ne moze ukloniti istog dana).
Takodje, u nedelju je bilo preko 250 posetilaca. Osim traka, nakon dogadjaja na 4.km , u šumi i oko nje nije ostala nijedna kesa, flaša, limenka..."

…………………………………………………………………………………