Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 24.08.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić: Svake godine zamenimo u Pirotu po 3 kilometra azbestnih cevi. Već je uradjeno oko 3o kilometara!

Kada smo ovih dana uradili presek trenutnih radova u gradu, a povodom dolazeće Slave, pomenuli smo da radnici Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija završavaju radove u Jastrebačkoj, Partizanskoj, a da kreću da menjaju azbestne cevi u Ulici Živojina Nikolića Brke u novom Tigrovom naselju. Jutros smo po dogovoru sa Zoranom Nikolićem, direktorom bili u ovoj ulici. Radovi su počeli!.

    Razgovarajući sa Zoranom Nikolićem, konstatovali smo da uvek ima više tema, tako da za ovaj post izdvajamo samo onaj deo u kojem smo razgovarali o zameni azbestnih cevi. Kompletan razgovor objavljujemo u rubrici Presing, a narednih dana ćete, videti i razgovor o ostalim temama.

   JP  Vodovod i kanalizacija, koje važi za jedno od najboljih u Srbiji po postignutim rezultatima poslednjih godina skoro da je utrošilo sva sredstva u projektu sa KfW Bankom. Od tri miliona evra, ostalo je da se urade poslovi za preostalih 200.000 evra.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline