AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 24.08.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić: Svake godine zamenimo u Pirotu po 3 kilometra azbestnih cevi. Već je uradjeno oko 3o kilometara!

Kada smo ovih dana uradili presek trenutnih radova u gradu, a povodom dolazeće Slave, pomenuli smo da radnici Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija završavaju radove u Jastrebačkoj, Partizanskoj, a da kreću da menjaju azbestne cevi u Ulici Živojina Nikolića Brke u novom Tigrovom naselju. Jutros smo po dogovoru sa Zoranom Nikolićem, direktorom bili u ovoj ulici. Radovi su počeli!.

    Razgovarajući sa Zoranom Nikolićem, konstatovali smo da uvek ima više tema, tako da za ovaj post izdvajamo samo onaj deo u kojem smo razgovarali o zameni azbestnih cevi. Kompletan razgovor objavljujemo u rubrici Presing, a narednih dana ćete, videti i razgovor o ostalim temama.

   JP  Vodovod i kanalizacija, koje važi za jedno od najboljih u Srbiji po postignutim rezultatima poslednjih godina skoro da je utrošilo sva sredstva u projektu sa KfW Bankom. Od tri miliona evra, ostalo je da se urade poslovi za preostalih 200.000 evra.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline