Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 21.01.2019. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić i Marko Vidojević: Radnički će biti spreman da se na proleće bori za titulu i plasman u Prvu ligu!

Fudbaleri Radničkog okupili su se  na početku priprema za nastavak prvenstva. Klub su napustili  Ristov, Jovanović, Milošević , Stamenković , Tomović i Milinković.  Stefan Marković se javio da će sutra biti na treningu, dvanaest igrača  javilo se Marku Vidojeviću , šefu Stručnog šaba.

Zoran Nikolić i Marko Vidojević sa saradnicima, pozdravili su fudbalere u svlačionici. Dok smo razgovarali sa Nikolićem i Vidojevićem, fudbaleri su pod rukovodstvom Stavela i Jončića izašli na teren.

   Predsednik Kluba Zoran Nikolić, rekao je da je manje igrača iz opravdanih razloga. Da će narednih dana biti i pojačanja, da će se priključiti i nekoliko fudbalera iz podmlatka. Nikolić je na naše piotanje o sednici Skupštine rekao da će biti u februaru, a da se traži rešenje za  sprtskog direktora.

   Marko Vidojević, šef Stručnog štaba rekao je da je obično na startu priprema uvek tako. Da su neki fudbaleri u traganju za inostranim aramnžamanom, koji obično nisu sigurni, da neki kasne, tako da će Radnički za nekoliko dana biti kompletan.  Treniraće se u Pirotu. Plan trening utakmica se skoro zna.

Pod nadzorom Marka Vidojevića,  prvih dana više posla biće za Milana Stavela, kondicionog trenera.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline