AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 21.01.2019. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić i Marko Vidojević: Radnički će biti spreman da se na proleće bori za titulu i plasman u Prvu ligu!

Fudbaleri Radničkog okupili su se  na početku priprema za nastavak prvenstva. Klub su napustili  Ristov, Jovanović, Milošević , Stamenković , Tomović i Milinković.  Stefan Marković se javio da će sutra biti na treningu, dvanaest igrača  javilo se Marku Vidojeviću , šefu Stručnog šaba.

Zoran Nikolić i Marko Vidojević sa saradnicima, pozdravili su fudbalere u svlačionici. Dok smo razgovarali sa Nikolićem i Vidojevićem, fudbaleri su pod rukovodstvom Stavela i Jončića izašli na teren.

   Predsednik Kluba Zoran Nikolić, rekao je da je manje igrača iz opravdanih razloga. Da će narednih dana biti i pojačanja, da će se priključiti i nekoliko fudbalera iz podmlatka. Nikolić je na naše piotanje o sednici Skupštine rekao da će biti u februaru, a da se traži rešenje za  sprtskog direktora.

   Marko Vidojević, šef Stručnog štaba rekao je da je obično na startu priprema uvek tako. Da su neki fudbaleri u traganju za inostranim aramnžamanom, koji obično nisu sigurni, da neki kasne, tako da će Radnički za nekoliko dana biti kompletan.  Treniraće se u Pirotu. Plan trening utakmica se skoro zna.

Pod nadzorom Marka Vidojevića,  prvih dana više posla biće za Milana Stavela, kondicionog trenera.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline