Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije finalni deo priprema za Evropsko prvenstvo završila u Pirotu

Pored kadeta vaterpolo reprezentacije Srbije koji su na pripremama u Pirotu, završnicu priprema za Evropsko prvenstvo, takodje u Pirotu, realizovala je i ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije. Mlade rukometašice naše zemlje polaze u pohod na zlatnu medalju. Evropsko prvenstvo se održava u Varni u Bugarskoj. Tokom prepodneva u pirotskoj Hali „Kej“ zabeležili smo detalje sa treninga.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, danas je organizovao prijem za najbolje mlade rukometašice Srbije i njihove trenere.

Pirot je do sada uradio mnogo na podizanju kvaliteta uslova za rad sportista, izjavio je pored ostalog gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić. Veoma je zadovoljan što vrhunski sportisti dolaze u Pirot jer je to dobro za sam sport, ali i promociju Grada.

Selektor ženske juniorske rukometne reprezentacije Srbije, Radan Rovčanin, smatra da Pirot poseduje izuzetnu sportsku infrastrukturu. Radilo se dobro u Pirotu ovih dana a naša selekcija je spremna da brani boje svoje zemlje i ostvari uspeh na Prvenstvu Evrope.

Kapiten juniorske reprezentacije Srbije, Tijana Simatović, je zadovoljna stanjem u ekipi. Pripreme su uspešno obavljene i cilj je zlatna medalja.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline