Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije finalni deo priprema za Evropsko prvenstvo završila u Pirotu

Pored kadeta vaterpolo reprezentacije Srbije koji su na pripremama u Pirotu, završnicu priprema za Evropsko prvenstvo, takodje u Pirotu, realizovala je i ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije. Mlade rukometašice naše zemlje polaze u pohod na zlatnu medalju. Evropsko prvenstvo se održava u Varni u Bugarskoj. Tokom prepodneva u pirotskoj Hali „Kej“ zabeležili smo detalje sa treninga.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, danas je organizovao prijem za najbolje mlade rukometašice Srbije i njihove trenere.

Pirot je do sada uradio mnogo na podizanju kvaliteta uslova za rad sportista, izjavio je pored ostalog gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić. Veoma je zadovoljan što vrhunski sportisti dolaze u Pirot jer je to dobro za sam sport, ali i promociju Grada.

Selektor ženske juniorske rukometne reprezentacije Srbije, Radan Rovčanin, smatra da Pirot poseduje izuzetnu sportsku infrastrukturu. Radilo se dobro u Pirotu ovih dana a naša selekcija je spremna da brani boje svoje zemlje i ostvari uspeh na Prvenstvu Evrope.

Kapiten juniorske reprezentacije Srbije, Tijana Simatović, je zadovoljna stanjem u ekipi. Pripreme su uspešno obavljene i cilj je zlatna medalja.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline