Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.07.2019. | objavio Plusonline

0

Zbog specifičnosti radova još nije počela rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot

Vlada Republike Srbije donela je odluku da se krene u rekonstrukciju 49 zdravstevnih ustanova u 2018. godini, a jedna od njih je i Opšta bolnica Pirot.

Radove će finansirati Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije, a lokalne samouprave treba da izrade projektne dokumentacije. Govoreći u emisiji Video Presing, dr Goran Petrović, direktor Bolnice, objasnio je dokle se stiglo sa tim poslovima i kada će početi radovi.

Petrović kaže da su dobili radnu verziju projeka. Oni su dali svoje primedbe, očekuju da projektanti u skladu sa tim naprave izmene i da kasnije projekat pošalju Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima koja treba da da saglasnost.

Prema planu rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot će se raditi u fazama. Prva faza je vezana za energetsku efikasnost, druga faza podrazumeva rekonstrukciju sistema za grejanje i klimatizaciju i treća faza odnosi se na kompletno unutrašnje uređenje objekta, a planira se i sređivanje petog sprata.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline