Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.07.2019. | objavio Plusonline

0

Završeno asfaltiranje Ulice 7. Juli u Pirotu, za desetak dana i ostali radovi

Jedna od centralnih ulica u gradu, Ulica 7. juli, od danas je pod novim asfaltom. Pored toga uredjeni su trotoari, a za nekoliko dana biće završen i dvorišni prostor prema glavnim ulazima u zgrade. Celokupna vrednost radova je oko dvadeset miliona dinara. Radove finansira lokalna samouprva.

Radove je danas, sa svojim saradnicima, obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić. Zadovoljan je izvedenim radovima i najavio je da će se iduće godine više pažnje posvetiti uredjivanju dvorišta kako bi se obezbedilo više mesta za parkiranje, boravak dece i samih stanara.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje gradjevinskog zemljišta smatra da su uspešno izvedeni radovi, a da je projektovanjem obezbedjeno više mesta za parkiranje automobila nego što je bilo ranije.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline