Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 03.07.2019. | objavio Plusonline

0

Završeno asfaltiranje u Rogozu, na redu deo Ulice Mihajla Pupina u Pirotu

Prema planu Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje građevinskog zemljišta u Pirotu nedavno je u naselju Rogoz počela priprema za asfaltiranje dva sokaka. Ne radi se velikim poslovima , ali veoma uski sokaci otežavali su pristup mehanizaciji. Ipak, na adekavatan način priprema je završena i danas je ugrađen završni sloj asfalta. Radove su obišli Slaviša Svilarov, direktor Preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, sa svojim saradnicima i predsednik Saveta MZ“Nova Mala“ , Dalibor Pančić.

Prema rečima Slaviše Svilarova radovi su blagovremeno završeni. Vrednost je oko tri ipo miliona dinara a izvođač je firma Trejsi.

Predsednik Saveta MZ“Nova Mala“, Dalibor Pančić, ističe dobru saradnju sa lokalnom samoupravom. On kaže da bi se u naselju još mnogo toga uradilo, ali postoje nerešeni imovinsko pravni odnosi koji otežavaju realizaciju planova.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline