AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 24.03.2019. | objavio Plusonline

0

Završava se prilaz Alternativnom putu od starog tunela Sarlah. Uskoro ovim putem možete do ulaza Pirot Zapad, ili dalje Alternativnim putem do Niša!

Narod obično kaže da se nije završilo, samo ono što nije počelo. Jeste da smo poduže čekali da se završe radovi na Alternativnom putu, da se most kompletno  sredi , ali, ruku na srce , treba reći da je regulacija obale Nišave bila problem, klizište na Sarlahu i naravno prednost koju je dobila tunelska leva cev kako bi se uspostavio saobraćaj  na Koridoru. Sve to bio je uslov da bude zatvoren stari tunel kako bi se asfaltirao prilazni deo prema mostu na Alternativnom putu i postavi treći sloj asfalta.

Juče smo sve to snimili u želji da najavimo našim sugradjanima da će uskoro moći ovim putem, po želji, do ulaska na Koridor  na Pirot Zapad, ili tim putem dalje prema Nišu, ili do Tigra. Po volji.

  Problem je predstavljalo i klizište na Sarlahu. Ovih dana je završeno. Postavljena su dva potporna zida , sve to prekriveno zemljom i Sarlah sada izgleda potpuno drugačije.

   Veliki posao zahtevalo je i uredjenje obala Nišave upravo tu oko mosta. Radi se i dalje, Nišava se “smešta” u kameni nasip. Za ove poslove biće potrebno još vremena, ali neće uticati na saobraćaj.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline