Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 01.07.2018. | objavio Plusonline

0

Zakazane sednice Veća i Skupštine grada

Sednica Gradskog veća zakazana je za sredu, 4.jul sa početkom u 10 časova. Većnici će razmatrati odluke: o izmenama i dopunama Odluke od budžetu grada za 2018.godinu, o izradi Plana detaljne regulacije “Pirot-centar”, o izradi Plana detaljne regulacije “Poslovna infrastruktura – deo Logističkog centra”, o utvrđivanju radnog vremena u trgovini, ugostiteljstvu, zanatstvu i objektima za priređivanje igara na sreću. Takođe, pred većnicima su i odluke o postavljanju radio-baznih stanica, o isplati novčane pomoći bračnim parovima radi obavljanja vantelesne oplodnje, Odluka o sprovođenju konkursa za izbor direktora JP za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta i direktora JKP “Gradska toplana”, razmatranje Akcionog plana za uključivanje građana u process donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu u Pirotu, razmatranje Programa humanog rešavanja problema napuštenih životinja i drugo.

Ove i ostale odluke naći će se pred odbornicima Skupštine grada u petak, 6.jula. Sednica Skupštine grada počinje u 10 časova.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline