Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 31.05.2019. | objavio Plusonline

0

Zablistali mali maturanti OŠ “Sveti Sava”

Još jedna generacija uspešno je privela kraju svoje školovanje u Osnovnoj školi „Sveti Sava“. Pred njima je sada polaganje završnog ispita, odabir i upis željene srednje škole.

Do tih zaista velikih obaveza ostalo je još nekoliko dana, ali pre toga red je da se na najbolji mogući način proslavi završetak osnovne škole.

Mali maturanti OŠ „Sveti Sava“ večeras su izazvali veliku pažnju brojnih građana. Svi nasmejani, lepi, prekrasno odeveni okupili su se u centru grada pre proslave drugarske večeri.

Veliki broj građana, rođaka i prijatelja malih maturanata stajao je u redu i čekao defile. Na putu do restorana svi prisutni su ih pozdravili aplauzom i otpratili na nezaboravno veče.

Zabeležili smo i dolazak maturanata u restoran Bjanka gde verujemo da će se lepo provesti i uživati u svojoj drugarskoj večeri.

Sutra, 1. juna, matursko veče proslaviće učenici Ekonomske škole.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline