AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 15.03.2019. | objavio Plusonline

0

Za desetak dana počinje uredjenje 12 dečijih igrališta u gradu i seoskim mesnim zajednicama

Kada smo poslednji put razgovarali sa Slavišom Svilarovim, direktorom JP za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta on je, u skladu sa utvrdjenim Planom i programom rada ovog javnog preduzeća najavio da će u dvanaest mesnih zajednica na području grada, ali i u selima biti uredjena dečija igrališta. Danas smo od Svilarova dobili informaciju da se igrališta montiraju u radionicama pirotskog  preduzeća “Dim enerdži” i da će za desetak dana početi ugradnja po mesnim zajednicama.

  • Ukupna vrednost igrališta je oko 1.500.000 dinara sa PDV-om, finansiraju se iz Budzeta grada. Igrališta će biti uredjena u sledećim mesnim zajednicama u gradu – Barje, Tanasko Rajić, Tijabara, Centar, Radnin Do i u selima – Temska, Dojkinci, Vlasi, Veliko Selo, Poljska Ržana, Držina i Staničenje. Tamo gde igrališta već postoje, biće instalirane nove sprave , ali u većini slučajeva reč je o novim igralištima. Očekujemo da postavljanje sprava, najverovatnije prvo u gradskom delu, počne za desetak dana, od 25. marta, kaže Svilarov.

Dečija igrališta će sadržati osnovne sprave tobogane, ljuljaške, klackalice i slično. 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline