AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 15.03.2019. | objavio Plusonline

0

Za desetak dana počinje uredjenje 12 dečijih igrališta u gradu i seoskim mesnim zajednicama

Kada smo poslednji put razgovarali sa Slavišom Svilarovim, direktorom JP za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta on je, u skladu sa utvrdjenim Planom i programom rada ovog javnog preduzeća najavio da će u dvanaest mesnih zajednica na području grada, ali i u selima biti uredjena dečija igrališta. Danas smo od Svilarova dobili informaciju da se igrališta montiraju u radionicama pirotskog  preduzeća “Dim enerdži” i da će za desetak dana početi ugradnja po mesnim zajednicama.

  • Ukupna vrednost igrališta je oko 1.500.000 dinara sa PDV-om, finansiraju se iz Budzeta grada. Igrališta će biti uredjena u sledećim mesnim zajednicama u gradu – Barje, Tanasko Rajić, Tijabara, Centar, Radnin Do i u selima – Temska, Dojkinci, Vlasi, Veliko Selo, Poljska Ržana, Držina i Staničenje. Tamo gde igrališta već postoje, biće instalirane nove sprave , ali u većini slučajeva reč je o novim igralištima. Očekujemo da postavljanje sprava, najverovatnije prvo u gradskom delu, počne za desetak dana, od 25. marta, kaže Svilarov.

Dečija igrališta će sadržati osnovne sprave tobogane, ljuljaške, klackalice i slično. 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline