AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.11.2018. | objavio Plusonline

0

Vlasotinčani bolji od Piroćanaca! Gosti se žale na sudjenje!

Prva liga Istok

8.kolo

Vlasotince:  RK Vlasotince- ORK Pirot  39:25  (17:14)

OTK Pirot:  Stevan  Živković 3, Miloš  Dotlić 4, Dimitrije Cvetković 3, Ognjen  Popović, Veljko Živković  5, Jovan Petrović  1, Aleksandar Jelić, Lazar Tomanović 1, Danilo Stojanović 7, Nikola Stojković 1.

Nekompletna ekipa Pirota  je u prvom poluvremenu igrala solidno i do 25.minuta utakmice vodila sa dva do tri gola razlike. I u tom periodu utakmice sudijski par Stefan Petković  iz Leskovca i Vladan Mitić iz Niša stavili su svojim odlukama do znanja ekipi Pirota da teško mogu do pobede. Neujednačen kriterijum kod dosuđivanja koraka, prestupa, progresivnih kazni i igre nogom bio je odlučujući i pobednik je unapred bio poznat. 

U drugom poluvremenu uz slabiju igru u napadu ekipe Pirota, čudan sudijski kriterijum je doveo do nerealno visokog poraza ekipe Pirota. Publika u Hali kao i rukovodstvo  domaće ekipe bili su oduševljeni odbranama našeg golmana Aleksandra Jelića, nagrađujući ga aplauzima , jer je uspeo da odbrani dvanaest zicera iz kontre.

Na insistiranje kontrolora Slobodana Tasića iz Leskovca i trener ekipe Pirota je dobio žuti karton u 40.minutu i to nakon prekida utakmice, jer je rekao da su igrači iz Vlasotinca napravili korake. Čudna odluka sudija jer je komentar bio na mestu i trener nije trebalo da bude sankcionisan.

Tekst ORK Pirot

 

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline