Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 27.05.2019. | objavio Plusonline

0

Vladimir Ilić, generalni direktor Tigar AD Pirot: Poslovnim potezima nastojimo da poslovanje učinimo što uspešnijim!

Tigar AD podneo je zahtev za pokretanje stečajnog postupka sa novim Unapred pripremljenim planom reorganizacije.
Zahtev je predat 1. aprila Privrednom sudu u Nišu, stečajnom sudiji Jeleni Djorić Vujačić.

     U našoj Fabrici nastoje da odredjenim poslovnim potezima učine funkcionisanje racionalnijim. 

  Vladimir Ilić, generalni direktor Tigar AD, u  ekskluzivnoj pisanoj izjavi za našu medijsku kuću rekao je da su u toku brojna nastojanja da se poslovanje Tigra učini što pozitivnijim! 

-Nakon neusvajanja Unapred pripremljenog plana reorganizacije u januaru 2019.godine, zbog nedostatka glasova u jednoj klasi, uz podršku Države i najvećih poverilaca izradjen je novi plan reprograma dugova prema poveriocima. Za novi plan koji je predat Sudu na usvajanje, obezbedjeno je više od 50% neobavezujućih izjava poverilaca u svim klasama. Sa ovakvim planom i zaštićenim računom, kompaniji Tigar obezbedjeno je stabilno funkcionisanje i omogoćen je sam postupak predstojeće privatizacije.

Takodje još jedna od mera stabilizacije i oporavka kompanije je pripajanje uslužnih entiteta Tigra Inkon, Ti kar trgovine i Tigar ugostiteljstvo koji su duži niz godina poslovali negativno unutar Tigar Grupe. Postupak pripajanja je okončan sa danšanjim danom od kada ovi entiteti nastavljaju da posluju unutar Tigra a.d.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline