Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 03.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Tigar tajers, Koridor 10 i Slobodna zona predvodnici pirotske privrede. Stara planina i poljoprivreda naše prednosti!

Povodom 15 godina od pobede Koalicije za Pirot, na vanrednim izborima, ovih dana u emisiji Presing razgovarali smo sa liderom Koalicije Vladanom Vasićem, predsednikom Opštine, a kasnije, gradonačelnikom  Pirota. Integralni intervju možete pogledati u našoj rubrici Presing. U želji da našim sugradjanima omogućimo da po segmentima, oblastima, prate, razgovor sa Vladanom Vasićem, intervju smo podelili.  

          Prema rečima Vladana Vasića, poslednjih godina,  pored Tigar tajersa, najveće privredne investicije,  kao i fabrika Tigar ad, Miroljo Prvi maj, Merkatus,  zahvaljujući Slobodnoj zoni, ali i Koridoru 10, mala i srednja preduzeća u Pirotu su u punom razvoju. Broj nezaposlenih se smanjuje . Ulaganja u poljoprivredu iz godine u godinu su sve značajnija.

                Tigar tajers predvodnik sve uspešnije pirotske privrede

            Poseban  značaj  u razgovoru  sa Vladanom Vasićem, kada su poljoprivreda i turizam u pitanju , dali smo Staroj planini, stočarstvu, razvoju sela. Vasić kaže da ulaganja u Staru planinu umnogome zavise od  državne strategije i zaštite Parka prirode. Govoreći o Staroj planini, Vladan Vasić je na primeru Švajcarske, skrenuo pažnju na očuvanje životne sredine.

             Poljoprivreda i Stara planina komparativne prednosti

      Na našem Portalu objavićemo  narednih dana i detalje iz razgovora o zdravstvenoj zaštiti, javnim preduzećima, prosveti, kulturi i sportu.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline