AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 17.07.2017. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Posle susreta sa Džuli Bišop, ministarkom spoljnih poslova Australije, očekujemo bolju saradnju sa australijskom ambasadom i širenje uticaja pirotskog ćilima!

Prošle nedelje u Srbiji je boravila ministarka spoljnih poslova Australije Džuli Bišop. Ona se tom prilikom sastala sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem i gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem i gradonačelnicom Sombora Dušankom Golubović.

Gradonačelnik Vladan Vasić kaže da je bila velika čast sastati se sa ministarkom Bišop s obzirom da se ona susrela samo sa premijerkom i ministrima spoljnih poslova i rudarstva i energetike. Vasić očekuje da sa australijskom abasadom još više sarađuju ubuduće, a ideja je održavanje kulturnog nasleđa i širenje uticaja pirotskog ćilima.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline