AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Pirotske blagodeti za mlade. Prepodne na plivanje, popodne na skijanje, uveče klizanje!

Od ovog vikenda Piroćancima su na raspolaganju brojni zimski sportovi koje tradicionalno organizuje Sportski centar Pirot. Danas je na Planinarskom domu počelo da radi Skijalište, a večeras je na Omladinskom stadionu otvoreno i Klizalište. Tokom vikenda ulaz na Klizalište i Skijalište se ne naplaćuje, dok će od ponedeljka, 24. decembra , do 8. januara 2019. godine građani moći da uz kupljenu ulaznicu po ceni od sto dinara za Skijalište, Кlizalište ili Zatvoreni bazen koriste sva tri objekta.

Svečano otvaranje Klizališta bilo je zakazano za 18 sati. I pre toga bilo je mnogo dece.

Gradonačelnik Vladan Vasić ističe da je zadovoljstvo videti gužvu već od prvog dana i da je Klizalište dokaz kakav je Pirot grad kada je sport u pitanju. Prepodne građani mogu na plivanje, tokom dana na skijanje, a uveče na klizanje što je pravi komfor i grad Pirot može da se ponosi svojom sportskom infrastrukturom i načinima na koje deca mogu da provode vreme, rekao je Vasić.

Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra, kaže da su i Klizalište, Skijalište i Adrenalin park uredili posredstvom projekata prekogranične saradnje i da se stalno bore da deci budu svi sportovi dostupni, a u tome uspevaju Božićnom školom sportova koja će biti otvorena 1. februara 2019. godine. U narednom periodu planiraju da iz prekogranične saradnje prošire Klizalište i veoma je zadovoljan što sada i pirotska deca imaju uslove kao deca u velikim gradovima.

Deci je ovo pravo uživanje. Mnoga od njih već znaju dobro da klizaju.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline