AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 03.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Ovih 15 godina nastojali smo da od Pirota – mesta na jugu Balkana s mirisom orijenta, napravimo grad na jugoistoku Srbije sa prizvukom Evrope

Povodom 15 godina rada Vladana Vasića na mestu predsednika Opštine Pirot, a zatim i gradonačelnika, organizovan je prijem u hotelu “Ana Lux Spa”. Prijemu su prisustvovali predstavnici Gradske uprave Pirot, javnih preduzeća, ustanova, organizacija, članovi Koalicije za Pirot i ostalih političkih partija u gradu.

Gradonačelnik Vladan Vasić je sa predsednikom Skupštine grada Milanom Popovićem dočekivao goste.

Banket sala hotela “Ana Lux Spa” bila je puna gostiju, prijatelja i saradnika gradonačelnika Vasića.

Na samom početku programa prisutni su imali priliku da pogledaju film “15 godina zajedno” koji u najkraćem prikazuje ovu etapu rada gradonačelnika Vasića na čelu grada od 2003. do 2018. godine.

U svom obraćanju Vladan Vasić je napravio retrospektivu događaja koji su doprineli da Pirot postane moderan, evropski grad. Vasić je rekao da je 2003. godine, sa nekoliko prijatelja, odlučio da formira Grupu građana koju su nazvali “Koalicija za Pirot”. Simbol je bilo srce na crveno-plavo-beloj pozadini, a prvi slogan:”Pirot nam je u srcu, jer nam je srce u Pirotu”, podsetio je Vasić ističući da je fokus bio rešavanje lokalnih problema i razvoj Pirota. Pobedili su na lokalnim izborima 2003. godine, zatim 2008. godine, pa 2012. i još jednom 2016. godine.

I ovom prilikom Vasić je rekao da je mišljenja da je teško pobediti jednom na lokalnim izborima u Srbiji, pobediti dva puta je već veliki uspeh, pobediti tri puta je neverovatno, a pobediti i četvrti put uzastopno je skoro nemoguće.

  • Eto, mi smo uspeli i ostvarili ono što je često za mnoge neverovatno! Hvala najpre ljudima koji su glasali za nas i verovali u nas, jer mi smo sa njima i zbog njih uspeli, hvala saradnicima, prijateljima. Bilo je mnogo važnih događaja i odluka u ovih 15 godina. Pirotu se verovalo i u Pirot je došlo mnogo značajnih ljudi, mnogo dragih gostiju, rekao je, pored ostalog, Vasić.

Poželevši prisutnima prijatno veče gradonačelnik Vladan Vasić posebno je zahvalio svima sa kojima je radio proteklih godina i sa kojima i danas sarađuje na poboljšanju uslova života građana i razvoju Pirota – odbornicima, svojim zamenicima, većnicima i pomoćnicima.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline