Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 27.06.2019. | objavio Plusonline

0

“Priče sa bilborda” Vladan Vasić, gradonačelnik: Promovišemo uspešne mlade ljude koji treba da služe kao primer svima

Ovogodišnji   Bilbord “Učim+Mislim=Postojim”  ponovo izaziva veliku pažnju naših sugradjana.

Tim povodom smo sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem nastavili praksu od prošle godine, razgovorom ispred bilborda u samom centru, na kojem su slike 12 najuspešnijih učenika generacija iz svih pirotskih osnovnih i srednjih škola. 

  • Ovo je još jedna vrsta nagrade i javnog priznanja za ove mlade ljude, ovaj bilbord je namenjen njima, njihovim uspesima, njihovim porodicama. Želim im da uspešno završe školovanje i da se vrate u Pirot. Imamo mnogo dobre dece, ovo su samo neki od njih i svi na njih moramo da se ugledamo, Ostalima ovako poručujemo da se trud isplati, i da je važno da se uči, da se bavi sportom, da se poštuju roditelji, jer samo tako možete biti dobar čovek u životu, kaže gradonačelnik Vasić.

Sutra u serijalu Priče sa bilborda – Aleksa Stefanović, učenik generacije Gimnazije Pirot

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline