AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 21.02.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Dolazak LIDL-a značajan za naš grad

Posle nedavne informacije koju smo objavili, da će trgovinski lanac LIDL otvoriti maloprodajni objekat i u Pirotu, želeli smo da čujemo i reagovanje gradonačenika Vladana Vasića. On je u izjavi za Portal Plusonline potvrdio da će izgradnja objekta ove svetski poznate firme početi u martu. Objekat će biti izgradjen pored Restorana Gazela, pored novog stambenog objekta koji je u izgradnji. 

  • To je u skladu sa našim nastojanjima da sada grad širimo i u tom pravcu. Mi nemamo informacije ko je izvodjač radova i koji su rokovi izgradnje, ali smo imali kontakt sa predstavnicima LIDL-a u Srbiji. Sva neophodna infrastruktura je obezbedjena, što je bilo do lokalne samouprave. Izgradnja objekta ovog trgovinskog lanca biće značajna za Pirot u svakom pogledu, rekao je Vasić.  

Danas smo snimili i lokaciju na kojoj će biti izgradjen objekat. 

Prema našim informacijama radovi bi trebalo da počnu 5. marta, a rok za završetak je 5. novembar ove godine. 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline