AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 21.02.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Dolazak LIDL-a značajan za naš grad

Posle nedavne informacije koju smo objavili, da će trgovinski lanac LIDL otvoriti maloprodajni objekat i u Pirotu, želeli smo da čujemo i reagovanje gradonačenika Vladana Vasića. On je u izjavi za Portal Plusonline potvrdio da će izgradnja objekta ove svetski poznate firme početi u martu. Objekat će biti izgradjen pored Restorana Gazela, pored novog stambenog objekta koji je u izgradnji. 

  • To je u skladu sa našim nastojanjima da sada grad širimo i u tom pravcu. Mi nemamo informacije ko je izvodjač radova i koji su rokovi izgradnje, ali smo imali kontakt sa predstavnicima LIDL-a u Srbiji. Sva neophodna infrastruktura je obezbedjena, što je bilo do lokalne samouprave. Izgradnja objekta ovog trgovinskog lanca biće značajna za Pirot u svakom pogledu, rekao je Vasić.  

Danas smo snimili i lokaciju na kojoj će biti izgradjen objekat. 

Prema našim informacijama radovi bi trebalo da počnu 5. marta, a rok za završetak je 5. novembar ove godine. 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline