Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 14.08.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Do kraja godine imaćemo projekat Otvorenog bazena. U Budžetu za 2020. biće opredeljena sredstva za prvu fazu radova

Gradska uprava Pirot raspisala je, 23. jula, Konkurs za izradu  Projektne dokumentacije za izgradnju otvorenog bazena. Reč je o postupku Javne nabavke, a svi uslovi Konkursa mogu se naći na sajtu Gradske uprave Pirot. Konkus je otvoren do 23. avgusta 2019. godine.  

Kako je ranije najavljeno Grad Pirot će u ovoj godini izraditi neophodnu projektnu dokumentaciju za otvoreni bazen, koji će biti izgrađen odmah pored već postojećeg zatvorenog bazena i činiće jedinstveni kompleks.

Danas prilikom obilaska radova u Ulici Milivoja Manića, gradonačelnik Vladan Vasić je rekao da će upravo u ovoj ulici, na potezu pored zatvorenog bazena, na površini od oko 2 hektara, za najverovatnije dve godine, Piroćanci dobiti Otvoreni bazen.

  • Javna nabavka je u toku, i  ne samo za ovaj projekat već i za mnoge druge. Do kraja jeseni imaćemo gotov projekat Otvorenog bazena, tako da možemo da planiramo i sredstva. Već u narednoj godini izdvojićemo iz gradskog Budžeta sredstva za prvu fazu radova. Pirot će najkasnije 2022. ali mislim da može i za dve godine, dobiti savremen Otvoreni bazen, kaže Vasić.

Za izradu projektne dokumentacije iz gradskog Budžeta opredeljeno je 5 miliona dinara. 

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline