AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 06.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Uskoro na pružnom prelazu u Naselju Đeram automatska rampa

Posle jučerašnjeg sastanka u Predejanu, ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorane Mihajlović, sa predstavnicima grada Pirota i ostale tri opštine u Okrugu, tokom poslepodnevnih časova održan je sastanak u Pirotu zamenika gradonačelnika Pirota, Vidojka Panajotovića i generalnog direktora „Infrastrukture železnice Srbije“ sa saradnicima, dr Miroljuba Jevtića. Tom prilikom zajedno su obišli pružne prelaze u gradu. Postignut je dogovor da se svi pružni prelazi saniraju i propisno obezbede.

Sanacija odredjenih putnih pravaca na teritoriji Grada Pirota je, takodje neophodna, s obzirom da su pojedini znatno oštećeni eksploatacijom materijala za potrebe Koridora deset. U razgovoru sa zamenikom gradonačelnika Pirota, Vidojkom Panajotovićem, saznajemo da su na jučerašnjem sastanku data čvrsta uveravanja da će sve što je obećano biti realizovano.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline