AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 06.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Uskoro na pružnom prelazu u Naselju Đeram automatska rampa

Posle jučerašnjeg sastanka u Predejanu, ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorane Mihajlović, sa predstavnicima grada Pirota i ostale tri opštine u Okrugu, tokom poslepodnevnih časova održan je sastanak u Pirotu zamenika gradonačelnika Pirota, Vidojka Panajotovića i generalnog direktora „Infrastrukture železnice Srbije“ sa saradnicima, dr Miroljuba Jevtića. Tom prilikom zajedno su obišli pružne prelaze u gradu. Postignut je dogovor da se svi pružni prelazi saniraju i propisno obezbede.

Sanacija odredjenih putnih pravaca na teritoriji Grada Pirota je, takodje neophodna, s obzirom da su pojedini znatno oštećeni eksploatacijom materijala za potrebe Koridora deset. U razgovoru sa zamenikom gradonačelnika Pirota, Vidojkom Panajotovićem, saznajemo da su na jučerašnjem sastanku data čvrsta uveravanja da će sve što je obećano biti realizovano.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline