Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 04.01.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Raspisan tender za izgradnju nadvožnjaka kod Sopotske petlje, projekat puta prema Jabučkom ravništu prošao državnu reviziju

Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota, gostujući u novogodišnjem Presingu, rekao je da je i u 2018. saradnja sa Koridorima Srbije bila na izuzetnom nivou, kao uostalom i ranijih godina. Pred sam kraj godine Koridori su  raspisali tender za izgradnju nadvožnjaka na delu Sopotske petlje, što će umnogome olakšati život stanovnicima 17 sela na ovom potezu.

Kada je u pitanju razvoj Stare planine, kao turističkog centra tu, prema Panajotovićevim rečima, mnoge stvari nisu rešene i konačne. Projekat puta prema Jabučkom ravništu je prošao reviziju, sada je na državi da za ovu deonicu obezbedi sredstva. I ne samo skijalište, već i Zavojsko jezero, koje je pravi dragulj prirode, takodje nije dovoljno iskorišćeno, ali i tu postoje veliki problemi, smatra Panajotović.

Ocenjujući godinu za nama, kazao je da je dosta uradjeno na poboljšanju uslova života ne samo u gradu, već i u brojnim selima. Na našoj je teritoriji 71 selo, dosta je uradjeno na putnoj infrastrukturi i u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite svih stanovnika, kako onih u gradu tako i u najzabačenijim selima.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline