AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 04.01.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Raspisan tender za izgradnju nadvožnjaka kod Sopotske petlje, projekat puta prema Jabučkom ravništu prošao državnu reviziju

Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota, gostujući u novogodišnjem Presingu, rekao je da je i u 2018. saradnja sa Koridorima Srbije bila na izuzetnom nivou, kao uostalom i ranijih godina. Pred sam kraj godine Koridori su  raspisali tender za izgradnju nadvožnjaka na delu Sopotske petlje, što će umnogome olakšati život stanovnicima 17 sela na ovom potezu.

Kada je u pitanju razvoj Stare planine, kao turističkog centra tu, prema Panajotovićevim rečima, mnoge stvari nisu rešene i konačne. Projekat puta prema Jabučkom ravništu je prošao reviziju, sada je na državi da za ovu deonicu obezbedi sredstva. I ne samo skijalište, već i Zavojsko jezero, koje je pravi dragulj prirode, takodje nije dovoljno iskorišćeno, ali i tu postoje veliki problemi, smatra Panajotović.

Ocenjujući godinu za nama, kazao je da je dosta uradjeno na poboljšanju uslova života ne samo u gradu, već i u brojnim selima. Na našoj je teritoriji 71 selo, dosta je uradjeno na putnoj infrastrukturi i u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite svih stanovnika, kako onih u gradu tako i u najzabačenijim selima.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline