Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.03.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Poboljšali smo uslove za rad klubova u Okrugu, napravićemo i terene sa veštačkom travom

Kao dugogodišnji sportista, fudbalski sudija i sportski radnik, kada je pre tri godine izabran za predsednika Fudbalskog saveza Pirotskog okruga, Vidojko Panajotović, je obećao da će se zalagati da se stanje u klubovima na našoj teritoriji popravi i obezbede bolji uslovi za rad i takmičenja. Prema njegovim rečima praktično se krenulo od nule, na računu nije bilo para, a da je sada situacija kud i kamo bolja potvrdili su i delegati na nedavnoj izbornoj sednici Skupštine fudbalskog saveza Okruga.

Pirot kao grad raspolaže veoma dobrom sportskom infrastrukturom, ali postoji potreba da se izgrade i tereni sa veštačkom travom. Panajotović kaže da je, kao član Izvršnog odbora Regiona istočne Srbije i delegat Fudbalskog saveza Srbije, pokrenuo pitanje izgradnje takvih terena.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline