AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.03.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Poboljšali smo uslove za rad klubova u Okrugu, napravićemo i terene sa veštačkom travom

Kao dugogodišnji sportista, fudbalski sudija i sportski radnik, kada je pre tri godine izabran za predsednika Fudbalskog saveza Pirotskog okruga, Vidojko Panajotović, je obećao da će se zalagati da se stanje u klubovima na našoj teritoriji popravi i obezbede bolji uslovi za rad i takmičenja. Prema njegovim rečima praktično se krenulo od nule, na računu nije bilo para, a da je sada situacija kud i kamo bolja potvrdili su i delegati na nedavnoj izbornoj sednici Skupštine fudbalskog saveza Okruga.

Pirot kao grad raspolaže veoma dobrom sportskom infrastrukturom, ali postoji potreba da se izgrade i tereni sa veštačkom travom. Panajotović kaže da je, kao član Izvršnog odbora Regiona istočne Srbije i delegat Fudbalskog saveza Srbije, pokrenuo pitanje izgradnje takvih terena.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline