AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 12.09.2018. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Ovih dana ćemo morati da definišemo rokove i termine sanacije državnih puteva na području Pirota

Gradska uprava Pirot realizovala je većinu planiranih infrastrukturnih projekata. Zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović kaže za Plus onlajn da su iz Koridora dobili obećanje da će sanirati put prema Planinarskom domu, koji je uništen zbog eksploatacije građevisnkog materijala u kamenolom “Kitka”. S obzirom da su naišli na razumevanje firme Trejsi, oni su ovih dana samo sanirali, a Koridori će taj put presvući novim asfaltom do 6. kilometra, rekao je Panajotović.

Prema rečima Panajotovića uskoro bi trebalo da budu završeni putni pravci od Sadikovog Bunara do Blata, od Knjaževačke ulice do Sopotske petlje, a biće urađena i Sopotska petlja.

Naša kamera zabeležila je put prema Planinarskom domu. Ovako on sada izgleda:

Do kraja godine ostalo je još nekoliko infrastruktunih poslova za šta je Grad izdvojio sredstva iz budžeta. Vidojko Panajotović navodi da će u Poljskoj Ržani biti asfaltirani sokaci, radiće se Ulica Živojina Nikolića Brke, trotoari u Ulici Knjaza Miloša, Prvomajska ulica i 13 autobuskih stajališta u selima i gradu.

Ovom prilikom Panajotović je dodao da se trenutno sanira put prema Mirkovcima, radiće se put Prisjan – Kamik, u Gnjilanu prema crkvi i jedan deo u Držini.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline