Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 25.07.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Od preko trista kilometara putne mreže u Pirotu svega tridesetak kilometara bez asfalta. I to je u planu da se uradi

Od danas je i Ulica Momčila Milutinovića pod novim slojem asfalta. Ovih dana Ulica je pripremana za završne poslove, a to je podrazumevalo uklanjenje dotrajalog asfalta, tamponiranje kolovoza i izrada trotoara sa ivičnjacima. Ulica dužine oko trista metara danas je asfaltirana, a radove je izvela firma Drumovi A.D.

Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota, je veoma zadovoljan kvalitetom radova i smatra da će saobraćaj i vozila i pešaka u Ulici Momčila Milutinovića od danas biti bezbedniji. Takodje, ističe Panajotović predstoji veliki broj radova i u selima.

Predsednik Skupštine grada, Milan Popović, koji je takodje obišao radove u Ulici Momčila Milutinovića, je pored ostalog istakao da se svi poslovi u gradu, a nije ih malo, rade parama iz Budžeta grada.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline