AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 19.03.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Očekujemo da Koridori Srbije ispune obećanje i do kraja godine saniraju planirane putne pravce

Očekujemo da Koridori Srbije u skorije vreme ispune obećanja koje su dali, a odnosi se na sanaciju nekoliko putnih pravaca na području grada, kaže Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota. 

  • Reč je o deonicama od Malog mosta do Kamenoloma “Kitka”, od Sadikovog bunara do Blata, od Knjaževačke ulice do Sopotske petlje, 2 kilometra pored sela Rsovci, takodje radiće se i deo pored Manastira Sukovo. Očekujemo da ovi radovi počnu na vreme i budu završeni do kraja godine, kaže Panajotović.

Kada je u pitanju Sopotska petlja, Panajotović, koji je od početka uključen u rešavanje ovog problema, kaže da je projekat gotov, da se očekuje raspisivanje tendera i početak radova najverovatnije u drugoj polovini godine. 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline