AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 19.03.2019. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: Očekujemo da Koridori Srbije ispune obećanje i do kraja godine saniraju planirane putne pravce

Očekujemo da Koridori Srbije u skorije vreme ispune obećanja koje su dali, a odnosi se na sanaciju nekoliko putnih pravaca na području grada, kaže Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota. 

  • Reč je o deonicama od Malog mosta do Kamenoloma “Kitka”, od Sadikovog bunara do Blata, od Knjaževačke ulice do Sopotske petlje, 2 kilometra pored sela Rsovci, takodje radiće se i deo pored Manastira Sukovo. Očekujemo da ovi radovi počnu na vreme i budu završeni do kraja godine, kaže Panajotović.

Kada je u pitanju Sopotska petlja, Panajotović, koji je od početka uključen u rešavanje ovog problema, kaže da je projekat gotov, da se očekuje raspisivanje tendera i početak radova najverovatnije u drugoj polovini godine. 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline