AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Presing

Objavljeno 31.07.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Video,,Presing jedan,,- Vladan Vasić gradonačelnik Pirota : Ciljeve koje smo postavljali, ostvarivali smo znanjem, upornim radom i dobrim procenama. Pirot je na dobrom putu! Grad ,,pred vratima,, Evrope !

  Smatramo izuzetno značajnim, da  tu gde živimo i stalno tragamo za informacijama , željni da znamo neke nove  ideje , da pogledamo u vreme koje dolazi!  Samo pravovremeno informisani sugradjani mogu da donose prave procene i spoznaju šta se radi , projektuje u njihovom gradu. Bez otvorenog ,,dijaloga,, na ovakav način,  sa svojim gradonačelnikom gradjani  neće biti dobro inforimisani. Život upravo zahteva to, kazati sugradjanima kojim putem ide grad i kako se troše narodne, budžetske pare!

      U tom smislu  razgovor sa gradonačelnikom  Vladanom Vasićem,  za nas   je  profesionalni izazov, zahteva dobru pripremu, jer je odgovornost velika, prema narodu, ali i prema onima koji brinu o sredini u kojoj živimo.

     Današnji Presing radili smo u dva dela. U prvom smo obradili naših deset pitanja  i dobili, rekli bi izuzetno detaljno odgovore koji će značiti svima znatiželjnim koji žele da budu u toku kada su u pitanju aktivnosti gradonačelnika i Gradske uprave u pitanju  u svim oblastima.

 Presing na Naxi Plus radiju  emitujemo u integralnoj verziji  u sredu u 9,30 minuta

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑