AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Presing

Objavljeno 02.08.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Video ,, Presing dva ,, – Vladan Vasić, gradonačelnik: Lokalna samouprava ne može da utiče na Zakon o izgradnji MHE! Naš rad je godinama na oceni javnosti. Pirot i zbog toga ,,žuri,, napred ! (Odgovori na vaša pitanja)

    Izmenjena verzija! Naknadno dodat uvodni deo o MHE,koji tokom razgovora našom greškom nije snimljen.

U želji  da posetiocima Portala, s obzirom na veliko interesovanje, omogućimo da  detaljnije prate razgovor sa Vladanom Vasićem, Presing smo podelili u dve tematske celine.  U prvo postu je razgpovor sa naših deset pitanja koji se odnosi na funkcionisanje grada u svim oblastima.

   ,,  Presing dva,, kako smo nazvali, sadrži najpre temu o kojoj se u poslednje vreme najviše govori, to je izgradnja malih hidrocentrala na Staroj planini. Svedoci smo protesta koje organizuju ljubitelji prirode, meštani sela u Gornjem Visoku. Raspravljalo se i na nedavnoj sednici Gradske skupštine, gde je komentarisano da  pohjedini odbornici  politizuju inače ozbiljan problem koji zahteva rešenje.Vladan vasić je u Presingu rekao da dozvole u parku prirode, poznato je zavise  Osim Ministarstva zaštite životne sredine ,  Zavod za zaštitu prirode i druge brojne državne institucije.  Vasić je u Presingu rekao da je Gradska uprava dužna da poštuje zakone koje donosi Država Srbija ,  lokalna samouprav postupa u skladu sa važećim zakonima ali nije nadležna za izdavanje dozvola.

      Osim detaljnih objašnjenja i stavova ,  Vladan Vasić  odgovorio je  i na pitanja Aleksandra Djordjevića  u stavovima gradonačelnika i Gradske uprave.

     U ,,Presingu dva,,  Vladan Vasić odgovorio  je i na vaša brojna , životna pitanja, koja odslikavaju i vaše stavove, raspoloženje i predloge o  uslovima života u našem gradu i selima.

   Presing u integralnoj verziji možete slušati na Naxi Plus radiju u sredu, 1.avgusta u 9,30 h.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑