Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lavirint Plus

Objavljeno 12.05.2019. | objavio Plusonline

0

Video lavirint! Strašno, strašno !!!

Danas smo dobili poruku  koja nas je uznemirila i zahtevala od nas da odmah reagujemo! Poslao nam je D.M. iz sela Izor. Ime i prezime je poznato Redakciji.

     Poštovani gospodine uredniče. Pozdravljam odluku Vaše Redakcije da vratite Lavirint jer smatram da ćemo  imati prilike mi gradjani da pokušamo,  uz vašu pomoć da u mnogim situcija izadjemo  iz lavirinta.

    Noćas, ili jutros, nedelja 12. maj, oko dva sata vraćao sam se iz Pirota u svoje selo.  Zanet mislima nisam primetio da se iz pravca Železničke stanice kreće teretni voz. Na stotinak metara od prlaza  čuo sam  sirenu  i ja sam na nekoliko metara od pruge uspeo da zaustavim vozilo i telefonom snimim strašan prizor. Rampa je, naravno, bila podignuta !

     I šta sada. Birati reči ponovo, ne pitati glasno dokle će se ovo dogadjati i da li neko tamo “gore”  ili neko tamo “ovde” da li ponovo u Savetu za bezbednost grada, ili u nekoj drugoj instituciji treba da presavije tabak, podvikne i zaštiti ljude koji u strahu prolaze preko svih pružnih prelaza na području Pirota.

   Naš poštovani D.M. imao je nevidjenu sreću, zaustavio je vozilo, petnaestak sekundi delilo ga … Daleko bilo!

   Mi evo ponovo pišemo, nismo zaista želeli da budemo na ovakvim novinarskim iskušenjima, ali kao gradjani Pirota, ljudi od krvi i mesa, u obavezi smo da podignemo glas i tražimo rešenje.

  D.M. iz sela Izvor imao je sreće prošle noći!

   Verujući da če već u ponedeljak, neko od odgovornih, prvo što će uraditi kada dodje u svoj kabinet, pozvati Železnice Srbije i tražiti hitno reagovanje. U protivnom…

     Dragi prijatelj, ne treba vas upozoravati, ali ponovićemo, zastanite na desetak metara ispred bilo kojeg pružnog prelaza i pažljivo pogledajte . Naš D.M. je srećom, iz iskustva sigurno, zastao i pogledao. I, imao je šta da vidi!

   Čuvajte se ! Neko će valjda reagovati  i konačno zatražiti izlaz iz ovog i ovakvog životnog lavirinta!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline