AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 22.12.2018. | objavio Plusonline

0

Veče za pamćenje – koncert Folklornog ansambla i Hora Doma kulture

Koncert koji tradicionalno izazove ogromno interesovanje i ispuni do poslednjeg mesta salu Doma Vojske i ovoga puta je opravdao očekivanja. Članovi Ansambla Doma kulture i Hora priredili su nam još jedno predivno veče.

Neposredno pre koncerta razgovarali smo sa folklornim pedagogom Milošem Jončićem o programu koji je pripremljen za ovaj koncert.

Orkestar Doma kulture svakako ima najveću odgovornost, s obzirom da prati sve folklorne sekcije. Ovaj sastav čini i mnogo mladih ljudi, ukupno ih je jedanaestoro, a na koncertu je nastupilo osmoro. O njihovim probama i repertoaru za koncert govorio nam je Marko Zlatković, šef orkestra.

Nesumnjivo su svojim nastupom, nošnjama i predivnim koreografijama članovi Folklorne sekcije oduševili ljubitelje narodne pesme i igre. Ugođaj je upotpunio i Hor Doma kulture.

Prenosimo vam deo atmosfere.

Podsećamo, u okviru novogodišnjih koncerata Doma kulture svoj program će izvesti i Plesna akademija koja će nastupiti u sali Doma kulture u nedelju, 23. decembra, u 19 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline