AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 22.12.2018. | objavio Plusonline

0

Veče za pamćenje – koncert Folklornog ansambla i Hora Doma kulture

Koncert koji tradicionalno izazove ogromno interesovanje i ispuni do poslednjeg mesta salu Doma Vojske i ovoga puta je opravdao očekivanja. Članovi Ansambla Doma kulture i Hora priredili su nam još jedno predivno veče.

Neposredno pre koncerta razgovarali smo sa folklornim pedagogom Milošem Jončićem o programu koji je pripremljen za ovaj koncert.

Orkestar Doma kulture svakako ima najveću odgovornost, s obzirom da prati sve folklorne sekcije. Ovaj sastav čini i mnogo mladih ljudi, ukupno ih je jedanaestoro, a na koncertu je nastupilo osmoro. O njihovim probama i repertoaru za koncert govorio nam je Marko Zlatković, šef orkestra.

Nesumnjivo su svojim nastupom, nošnjama i predivnim koreografijama članovi Folklorne sekcije oduševili ljubitelje narodne pesme i igre. Ugođaj je upotpunio i Hor Doma kulture.

Prenosimo vam deo atmosfere.

Podsećamo, u okviru novogodišnjih koncerata Doma kulture svoj program će izvesti i Plesna akademija koja će nastupiti u sali Doma kulture u nedelju, 23. decembra, u 19 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline