AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.12.2018. | objavio Plusonline

0

Večeras košarka za osnovce u Hali Kej. Učenice pirotskih škola, Ekonomske i Vuk Karadžić, plasirale se za Državno prvenstvo u futsalu!

   U okviru  Školskih igara, danas, ponedeljak 10. decembar  u Hali Kej od 18:30 minuta biće održano Gradsko takmičenje u košarci za učenice i učenike osnovnih škola.

  U prvoj utakmici sastaju se učenice OŠ “Sveti Sava” i 8.septembar.

   Državno prvenstvo u futsalu za učenice srednjih škola na programu je  11. i 12.decembra . Za ovo takmičenju plasirale su se učenice Ekonomske škole.   Državno prvenstvo u futsalu za učenice osnovnih škola održaće se 13. i 14.decembra je .

   Učenice OŠ Vuk Karadzić plasirale su se  za ovo takmičenje. Pobednice Državnog prvenstva za učenice srednjih škola izboriće plasman za učešće na Svetskom prvenstvu

 Tekst Jovica Jovanović, Školski sport

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline