Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 24.05.2019. | objavio Plusonline

0

Varljivo proleće! Kiša, sunce, kiša …

U narednih sedam dana, prema najavama meteorologa, očekuje se promenljivo vreme sa čestim padavinama

Za danas, petak, 24,maja  meteorolozi najavljuju promenljivo oblačno vreme, ponegde s kišom i pljuskovima. Duvaće slab vetar, a temperature će biti od osam do 21 stepen.

Prvog dana vikenda očekuje se promenljivo oblačno vreme, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima, a samo ponegde na severoistoku i u planinskim predelima mogući su kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Najviša dnevna do 24 stepena.

U nedelju će preovlađivati sunčano vreme sa slabim do umerenim zapadnim i jugozapadnim vetrom i temperaturama od 9 do 26 stepeni. Krajem dana naoblačenje sa kišom i grmljavinom.

Iduća sedmica počeće pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperature će biti od 13 do 25 stepeni, uz umeren južni i jugoistočni vetar. U narednih pet dana, do 1. juna, meteorolozi najavljuju promenljivo oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperature će u ovom periodu biti oko prosečnih vrednosti, od 20 do 25 stepeni.

Stevan  Aleksov iz Meteorološke stanice u Dimitrovgradu rekao nam je podatke zabeležene u 11 h.

T=13 stepeni; Vl= 72%; P= 960 mb. Vetar = sev.zap. 2m/sek.

Min. temp. Noćas 8  stepeni, Max.temp. juče = 22 stepena

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline