Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 26.08.2019. | objavio Plusonline

0

Uvodi se privremena autobuska linija do Vašara

Pirotski vašar održaće se i ove godine na velikom prostoru pored Prisjanskog naselja. Zbog očekivanih gužvi na prilaznim putevima JP “Komunalac” apeluje da se što manje koriste automobili za dolazak na vašarište  i poštuje postavljena saobraćajna signalizacija, ograničenje brzine i parkiranje  na označenom parking prostoru.

U dane vašara 28., 29., i 30. avgusta biće u funkciji privremena autobuska linija na trasi: Mlekarska škola – Mali most – Autobuska stanica – Ustanička – Guševica – Hotel Ana lux – Gimnazija – Prisjansko naselje, koju će održavati prevoznik Tanez. Polasci od Mlekarske škole su na dva sata od 9 časova i 30 minuta, a povratak iz Prisjanskog naselja na dva sata od 10 časova.

Polasci sa stajališta “Mlekarska škola” ka Vašarištu: 9.30, 11.30, 13.30, 15.30 i 18.30 časova.

Povratak iz Prosjanskog naselja: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 i 19.00 časova.

Putnici sa ostalih linija mogu presedati na stajalištima Autobuska stanica i Hotel Ana lux.

Na privremenoj liniji prevoz osoba starijih od 65 godina obavljaće se bez naknade, uz posedovanje odgovarajuće legitimacije za besplatan prevoz.

U dane vašara komunalna inspekcija će imati stalna dežurstva. Na trotoaru i kolovozu u ulicama Hajduk Veljka i Prisjanski put izričito je zabranjena prodaja robe zbog nesmetanog i bezbednog odvijanja saobraćaja.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline