AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Uspeh mladih košarkaša Pirota na turnirima u Nišu i Leskovcu

KK“Pirot” učestvovao na Minibasket turniru KSS u Nišu

U organizaciji KSS održan je Minibasket turnir “Svi smo jedan tim” u Nišu u subotu, 8. juna  na trgu Kralja Milana na dva terena u centru grada a jedan od klubova učesnika bio je i KK ”Pirot”.

Manifestacija je okupila 9 klubova sa regiona istočne Srbije: KK”Leda” Knjaževac, KK”Svrljig” KK”BIN” Zaječar, KK”Niš” KK”Trijumf” Niš, KK”Marinos” Niš, OKK”Junior” Niš i UŽKK”Student”Niš i KK”Pirot”, koji su nastupili sa jednom do dve ekipe u tri uzrasne kategorije (2008./2009. i 2010. godište i mlađi). Odigrano je 20-ak utakmica na kojima je učešće uzelo gotovo 200 dečaka i devojčica.

Na Minibasket festivalu KSS u Nišu dve ekipe KK”Pirot” su predvodili treneri Milan Andonović i Dušan Lilić. 28 dečaka našeg kluba su odigrali tri utakmice protiv niških klubova OKK”Junior” i KK”Niš” kao i knjaževačke “Lede” sa skorom: dve pobede i jedan poraz. Naravno, rezultati su na ovakvim manifestacijama po običaju bili u drugom planu jer su na minibasket festivalu svi bili pobednici tako da su organizatori festivala obezbedili svoj deci-učesnicima medalje.

KK ”Pirot” se zahvaljuje roditeljima dečaka na podršci i organizatorima turnira na gostoprimstvu!

………………………………………………….

Pioniri KK ”Pirot”  treći na turniru u Leskovcu

Pioniri KK”Pirot” (god. 2005/2006) učestvovali na turniru u Leskovcu u nedelju, 9. juna na kome su osvojili 3. mesto.

Pioniri trenerskog tandema Nemanja Đukić – Milan Andonović su odigrali turnir na leskovačkom Sajmištu i na kome su pored “Pirota” učestvovali “Trijumf” iz Niša i domaći klubovi “Aktavis Akademija” i “Play-off”.

Pirotski pioniri, ovoga puta pod vođstvom trenera nemanje Đukića, su u polufinalu izgubili su od pobednika turnira KK”Aktavis Akademija” iz Leskovca rezultatom 80:70 dok su u borbi za 3. mesto pobedili leskovački “Play-off” rezultatom 61:50. Konačni redosled ekipa na turniru je: 1) “Aktavis” Leskovac, 2) “Trijumf” Niš, 3) “Pirot” 4) “Play-off” Leskovac.

KK”Pirot” se zahvaljuje organizatorima turnira na pozivu i gostoprimstvu!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline