AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Uspeh mladih košarkaša Pirota na turnirima u Nišu i Leskovcu

KK“Pirot” učestvovao na Minibasket turniru KSS u Nišu

U organizaciji KSS održan je Minibasket turnir “Svi smo jedan tim” u Nišu u subotu, 8. juna  na trgu Kralja Milana na dva terena u centru grada a jedan od klubova učesnika bio je i KK ”Pirot”.

Manifestacija je okupila 9 klubova sa regiona istočne Srbije: KK”Leda” Knjaževac, KK”Svrljig” KK”BIN” Zaječar, KK”Niš” KK”Trijumf” Niš, KK”Marinos” Niš, OKK”Junior” Niš i UŽKK”Student”Niš i KK”Pirot”, koji su nastupili sa jednom do dve ekipe u tri uzrasne kategorije (2008./2009. i 2010. godište i mlađi). Odigrano je 20-ak utakmica na kojima je učešće uzelo gotovo 200 dečaka i devojčica.

Na Minibasket festivalu KSS u Nišu dve ekipe KK”Pirot” su predvodili treneri Milan Andonović i Dušan Lilić. 28 dečaka našeg kluba su odigrali tri utakmice protiv niških klubova OKK”Junior” i KK”Niš” kao i knjaževačke “Lede” sa skorom: dve pobede i jedan poraz. Naravno, rezultati su na ovakvim manifestacijama po običaju bili u drugom planu jer su na minibasket festivalu svi bili pobednici tako da su organizatori festivala obezbedili svoj deci-učesnicima medalje.

KK ”Pirot” se zahvaljuje roditeljima dečaka na podršci i organizatorima turnira na gostoprimstvu!

………………………………………………….

Pioniri KK ”Pirot”  treći na turniru u Leskovcu

Pioniri KK”Pirot” (god. 2005/2006) učestvovali na turniru u Leskovcu u nedelju, 9. juna na kome su osvojili 3. mesto.

Pioniri trenerskog tandema Nemanja Đukić – Milan Andonović su odigrali turnir na leskovačkom Sajmištu i na kome su pored “Pirota” učestvovali “Trijumf” iz Niša i domaći klubovi “Aktavis Akademija” i “Play-off”.

Pirotski pioniri, ovoga puta pod vođstvom trenera nemanje Đukića, su u polufinalu izgubili su od pobednika turnira KK”Aktavis Akademija” iz Leskovca rezultatom 80:70 dok su u borbi za 3. mesto pobedili leskovački “Play-off” rezultatom 61:50. Konačni redosled ekipa na turniru je: 1) “Aktavis” Leskovac, 2) “Trijumf” Niš, 3) “Pirot” 4) “Play-off” Leskovac.

KK”Pirot” se zahvaljuje organizatorima turnira na pozivu i gostoprimstvu!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline